10 de gener de 2017

Un vi pel... meu pare


La decisió d’adjudicar el vi d’avui ha estat difícil perquè és un vi que agradarà a un ventall molt gran de gent. Finalment he escollit el meu pare, tot seguit us explicaré perquè.

Es tracta del MARTINET BRU 2015.

Un vi negre d’un dels cellers amb més solera de la DOQ Priorat, Mas Martinet de la família Perez Ovejero. El Priorat és una regió de referència, és un segell de confiança tant per a neòfits com per entesos amb el món del vi.

El meu pare és un amant dels vins, amb la premissa que siguin equilibrats, lleugers i de preu raonable. Per ell lleugers vol dir sobretot, poc astringents i amb sensació poc alcohòlica.

El Martinet Bru és un vi que d’entrada sembla poc expressiu, necessita voltar una mica a la copa per començar a dir-nos coses. Aviat apareixen aromes de fruites negres silvestres i herbes mediterrànies. Quan el tastem, el que més atrau és la sensació sedosa i el regust de regalèssia negra i les fruites silvestres. Destaca la seva frescor, tot i ser d’una regió feréstega i càlida. M’ha sorprès gratament que tot i estar acabat d’embotellar ja està apunt per beure i sobretot per disfrutar-lo.

La nova anyada del Martinet Bru reuneix tots els requisits que vol el meu pare i, moltes més.

Martinet Bru de Mas Martinet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada