28 de març de 2016

Activitats del mes d'abril 2016

III Jornades gastronòmiques de “La Cuina del Vi” a Perelada.

La tercera edició enogastronòmica de “La Cuina del Vi” pretén oferir, un any més, als visitants la possibilitat de degustar els tradicionals “platillos” cuits en cassola i els postres casolans típics de la nostra dieta que incorporin en la seva elaboració el vi o algun dels seus derivats. 

En cada establiment, els cuiners presentaran receptes pròpies o escollides d’algunes de les receptes elaborades per les Mestresses de Peralada que han participat en les diverses edicions de la Mostra Gastronòmica Empordanesa, que es realitza a Peralada cada octubre, des de fa 24 anys.

Durant el més d’Abril els allotjaments del Municipi realitzaran també la campanya “Nit amb Bacus”, obsequiant els seus hostes amb una ampolla de Vi o Cava, com a particular adhesió a la campanya. I, els dies 7, 14, 21 i 28 d’Abril, el Sommelier Ivan Morillo, oferirà el Tast de Vins de la Ruta de Vi, en el Centre Cultural Sant Domènec.

La temàtica escollida d’enguany és “Els vins dolços de l’Empordà”, i al finalitzar farem una degustació d’una garnatxa.

Tindrà lloc el proper dissabte 2 d'abril a les 19.30h a Perelada.

Hi esteu tots convidats.

Ponència sobre els maridatges entre flors i vins

El proper dia 6 d'abril en el marc del Congrés Internacional d’Enoturisme amb el botànic Evarist March de l’empresa Naturalwalks farem una ponència sobre els Maridatges entre flors i vins.

Un tast innovador i rigorós sobre el món de les plantes, les flors i els vins.

Per a més informació podeu descarregar el programa sencer.


Tast de vins DO Pla de Bages al Mercat de Santa Caterina

El divendres dia 15 d'abril tornem al Mercat de Santa Caterina per donar a conèixer la DO Pla de Bages a la gent de Barcelona. 


Falten molts dies, però ja s’han exhaurit les entrades! Recordeu que si voleu assistir a qualsevol dels tastos organitzats des de DO Santa Caterina només cal que entreu a la seva web i feu la vostra reserva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada