29 de febrer de 2016

Un vi per.. la neboda trapella

Avui la recomanació és una mica diferent, perquè recomano un most i no un vi. Ja que està dirigida a la meva neboda Arlet, que té poc més d’un any.

L’aproximació al món del vi als més petits de la casa es pot fer de moltes maneres, sense necessitat que tastin ni una gota d’alcohol. Des d’una activitat de poda o verema, fins a una gimcana entre vinyes.

Però cal també que puguin olorar, tocar i tastar productes. El raïm és el recurs imprescindible i fàcil, tot i que només en poden gaudir durant la tardor quan la fruita és ben madura.

Per la resta de l’any, tenim el most. L’empresa Suc de Vida s’ha encarregat d’escollir diferents varietats de raïm per fer-ne sucs naturals. 

Trien raïms de tota Catalunya, buscant la singularitat de cada territori, els premsen en fred i embotellen l’essència de cadascuna de les varietats abans que facin la fermentació alcohòlica.

Per l’Arlet trio el Mono Trepat, el color vermell intents és molt atractiu i sobretot el que li agradarà és l’olor i el gust que té. Aromes de magrana i maduixetes de bosc. En boca sobretot recorda als fruits vermells que agraden tant a la mainada. No és gens empallegós ni pesat.

L’Arlet és llaminera i trapella, segur que li encantarà!
Mono trepat de suc de vida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada