9 de desembre de 2015

Jurat del Bombolla't

El passat dissabte 28 de novembre, al Teatre Kursaal de Manresa es va celebrar la desena Festa del Cava. Es tracta d’una mostra d'escumosos organitzada per El Petit Celler i que en aquesta ocasió va aconseguir ser l'edició més multitudinària de les celebrades fins ara.

En aquesta ocasió vaig poder repetir com a jurat del concurs de tast a cegues d’escumosos per parelles, anomenat Bombolla't

M’encanta poder participar en esdeveniments d’aquest estil i importància ja que em permet està al dia de les novetats, conversar amb especialistes del món del vi escumós com el gran guru del Champagne Jordi Melendo, el president de l’Associació Catalana de Sommeliers José Roldán, i altres amics i experts com el Ramon Roset, l’Antonio Lopo i el Sergi Figueres.

El nivell de tastadors clarament ha estat millor que el de la primera edició. Fins i tot enguany, hem hagut  d’improvisar un desenllaç especial, un duel en directe de les dues parelles finalistes, que havien empatat amb puntuació i notes de tast. Els vam donar una copa a cadascun del mateix producte i havien d’encertar, només en dos minuts, de quin producte es tractava.  Finalment el duo guanyador van ser el Rubén Pedregosa i el Josep Samsó, premiats amb un lot de productes valorat en 600 €.


La Festa del Cava del Petit Celler indiscutiblement ha estat un èxit, els motius són les més de 100 referències de cava i xampany disponibles per tastar, els grans descomptes exclusius d'aquest dia i el caràcter solidari de l'esdeveniment, ja que part de la recaptació es destina a lluitar contra la pobresa infantil a través de la Fundació Rosa Oriol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada