23 de setembre de 2015

Barraca entre vinyes

Una experiència excepcional, barraca entre vinyes.

Al Penedès uns empresaris, entre ells el Lluís Carsí (soci també del celler Vins de Foresta) han reconstruït dues barraques de pedra seca entre les seves vinyes.


Les barraques de pedra seca tenen un valor històric incalculable i són un valor identitari de la cultura Mediterrània, tot i això la nostra població encara en té força desconeixement.

Ara tenim una oportunitat única per posar-nos a la pell dels nostres avantpassats que feien feina de pagesos i vinyaters dormint a una barraca. 

En Lluís i el seu equip han intentat reproduir aquestes petites estances tan importants a nivell històric d’una manera fidel, però també  més espaiosa i confortable.

Es tracta d’un sol espai, una suite. Amb un llit còmode, una il·luminació estratègicament romàntica, una pica sense aigua corrent i un vàter amb serradures. Sí, senyors, el tema de l’aigua corrent no ha arribat encara a les vinyes, i sort en tenim perquè el vi no quedi aigualit. 


Dormir en una barraca entrevinyes és una experiència per aquells que teniu ganes de provar coses noves, escoltar el so de la nit a la natura i  fer una bona observació d’estrelles i dormir aixoplugats dins una barraca que traspua màgia.

Per arrodonir l’estada, l’esmorzar que us deixaran a la porta a primera hora del matí. Esmorzar de forquilla. Bon embotit, truita de patates, formatges, fruita fresca de temporada, vi, cafè amb llet...


Us recomano que porteu un bon llibre, jocs de taula o qualsevol gadget perquè pugueu gaudir còmodament de les estones “mortes”, estirats a l’obre d’un pi amb l’hamaca o la tumbona.

Això sí, oblideu-vos de la tecnologia, que passar una nit a una de les barraques serveixi per desconnectar el vostre telèfon mòbil o tauleta i us permeti tornar als orígens i gaudir de la companyia.

Trobareu més informació a la web de Barraca entre vinyes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada