9 de juliol de 2015

Xerrades salut de la pell

Durant els mesos de juny i juliol estic impartint xerrades d’alimentació saludable per un dels clients que assessoro en temes nutricionals, Llobet compra.

Des de Supermercats Llobet volen oferir als seus clients més informació sobre salut i qualitat de vida. A part de millorar la cartelleria i la selecció de productes als seus lineals hem començat un cicle de xerrades d’alimentació i salut.

Xerrada "Cuida la salut de la teva pell" a Artés (Foto: Grup Llobet)
Donat que estem a l’estiu i durant aquesta època ens preocupem més per la nostra pell vam creure oportú fer la xerrada LA SALUT DE LA PELL.

Més de cinquanta persones han vingut a les xerrades fetes a Artés i a Manresa, la setmana vinent la fem a Solsona (+ info aquí).

La xerrada consta de tres parts, d’una banda explico com és la pell fisiològicament i la importància de cuidar-la des de dins i des de fora. Seguidament faig èmfasis als enemics que té la nostra pell, perquè tots prenguem consciència de la importància de mantenir-ne la salut. I per acabar, la part on el públic participa més, explico els nutrients específics que ajuden a tenir la pell saludable. Parlo del sol, del tabac, de la vitamina A, dels probiòtics...

Xerrada "Cuida la salut de la teva pell" a Manresa (Foto: Grup Llobet)
A més, per gentilesa de Casa Amella, tots els assistents reben un lot de productes ecològics.

Us convido a que participeu activament i m’acompanyeu en properes conferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada