16 de juny de 2015

Enoteca Els Barrils


Al descobreix d’avui canviem de registre i us presentem una enoteca, una botiga i bar de vins a l’Escala (Alt Empordà): Els Barrils.

Es tracta d’un petit establiment que descobreixes esmunyint-te pels carrers peatonals del poble de l’Escala, quan veus unes quantes bótes de vi al mig del carrer i molt bon ambient de gent jove (30-50 anys) fent petar la xerrada amb una bona copa de vi a la mà.

Dos espais, una botiga de vins, amb una quantitat de referències suficient i molt ben triada. Per descomptat hi destaquen vins de la DO Empordà, però també altres DO catalanes i de la resta de l’estat. Destaca que les ampolles tenen dos preus, segons si adquirim una sola ampolla, o bé una caixa.
I un petit bar de vins, que agafa major protagonisme al mig del carrer Alfoli, 8. Cada setmana van canviant les referències dels vins a copes, 4 o 5 blancs i 4 o 5 negres a escollir, també tenen algun rosat i algun cava.

En Josep i en Carles Ventura, els propietaris, saben molt bé que per gaudir del vi cal omplir una mica la panxa, per aquest motiu també tenen una petita carta de plats freds. Bon formatge, anxoves de l’Escala de veritat servides amb un bon pa amb tomata...

Us convido a que tots els que estiuegeu a l’Empordà us reserveu un vespre per descobrir aquest petit gran lloc de moda.


Més informació:
Els Barrils. Carrer Alfoli, 8 17130 L'Escala, Girona Tel. 972770198
Horari: de Dilluns a Dissabte de 09:00 a 13:30 i de 16:30 a 21:00h Diumenge de 9:00 a 14:00

 Foto i text: Clara Antúnez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada