27 de maig de 2015

Activitats del mes de juny 2015

Jurat Premis Vinari DO Terra Alta

El proper 1 de juny formaré part del comitè de tast dels Premis Vinari 2015 de la DO Terra Alta.Vi_suals.15: Tast 2.0 a la FUB Manresa

Un any més, torna Vi_suals a Manresa, un projecte que vincula els valors de l'art del vi i la cultura. Podeu veure tot el programa d'enguany aquí.

Dimecres 3 de juny a les 160h seré a la FUB (Fundació Universitària del Bages) fent un tast 2.0. Una activitat gratuïta a la que us podeu inscriure trucant a la FUB (Tel. 93 877 41 79). 
Música a la Vi-Blioteca (Biblioteques amb DO 2015, Palamós)

Un any més, "Biblioteques amb DO" torna a l'Empordà. Aquest any articiparé a dues de les activitats que tindran lloc a la biblioteca Lluís Barceló i Bou:

El dia 11 de juny les 20h podreu gaudir de Música a la Vi-Blioteca a càrrec de Carles Belda (cantant i acordonista) mentre jo dirigeixo un tast de vins de la DO Empordà. És un acte gratuït amb places limitades. Reserveu la vostra trucant al 972 600 708.

El dia 18 de juny a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre 100 coses que cal saber de vins, d'Àngel Garcia Petit amb una degustació de vins DO Empordà que dirigiré jo mateixa.Xerrada "Cuida la salut de la teva pell" a Artés

Dimecres dia 17 a les 19.30h a la Sala Cultural d'Artés faré una xerrada sobre la salut de la pell a través dels supermercats Llobet. Pots reservar plaça a la web de Grup LlobetTast a cegues a la fira Bdegust

El diumenge 21 de juny tindrà lloc la VIII Mostra Gastronòmica i Vinícola a Casserres (tocant a Gironella) amb la fira Bdegust. A les 17h dirigiré un tast de vins a cegues. La inscripció es farà el mateix dia i tindrà un preu de 5€.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada