4 de novembre de 2014

Un vi per... l'amiga presumida


Em costa parlar de vins femenins i vins masculins, però n'hi ha un que no falla. 

Ben segur tots i totes teniu l'amiga presumida, que estimeu amb bogeria per la seva  delicadesa, somriure innoscent, dolçor, sinceritat, i perquè quan teniu un secret li podeu explicar amb confiança. Jo en tinc algunes d'aquestes amigues i quan anem a tastar algun vi em demanen que els hi triï jo, amb la cueta de "Clara, ja saps quins vins m'agraden, eh...". Curiosament no acostumen a ser l'estil de vins que ara prefereixo, però les entenc i m'encanta encertar-la. 

Avui els hi recomano el PERFUM del Celler Raventós i Blanc (DO Penedès), elaborat amb macabeu i Moscatell de Frontignan. Penso que és un dels noms més ben trobats per un vi, és així perfumat. Amb un nas lleuger amb aromes dolcenques, intenses dins la sensacions florals, i a la boca poc alcohòlic, lleuger, dels que no rasquen, dels que no despentinen.

Perquè l'amiga presumida sempre està impacable i aquest vi li va com anell al dit.

Perfum de vi blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada