29 d’octubre de 2014

Activitats del mes de novembre 2014

Visites

Celler Vinyes d'Olivardots: el proper dilluns dia 3 de novembre assistiré a un tast al celler Vinyes d'Olivardots a Girona. Un dels seus vins, el 2.08, monovarietal de carinyena, està inclòs al llibre 100 vins catalans que has de conèixer.

II Experiència Verema: dilluns 10 de novembre seré al Museu Marítim de Barcelona on tindrà lloc la 2a. experiència Verema a Barcelona, una fira de vins nacionals i internacionals. 
Tastos

Tast de picapolls al Mercat de Santa Caterina: el dia 7 de novembre a les 18h dirigiré un tast de picapolls al Mercat de Santa Caterina de Barcelona.


Tastos a la fira Terrassa de Vins: dissabte dia 15 a les 19h dirigiré un tast de picapolls i el diumenge 16 a les 13.30h un tast pels vins de la DO Pla del Bages que acompanyaran l'edició d'enguany. Ambdues activitats tindran lloc al Recinte Firal de Terrassa i es podran gaudir per un preu de 10€.Presentació del llibre "100 vins catalans que has de conèixer"

Cambrils: Aquest mes presentaré el llibre 100 vins catalans que has de conèixer el dia 21 de novembre al Centre cultural i ocupacional de Cambrils a les 20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada