15 de juliol de 2014

16/06/2014: Presentació de "100 vins catalans" a la biblioteca de Palamós


Dilluns, 16 de juny, va tenir lloc a la Biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou de Palamós la presentació del llibre “100 vins catalans que has de conèixer” d’en Lluís Tolosa i la Clara Antúnez.


L’acte va començar amb la participació dels assistents tot responent les preguntes de la Clara: Sou consumidors de vi? Vi català? Em podríeu dir 3 denominacions d’Origen de Catalunya?Tot seguit el públic va poder conèixer i aprendre la situació i consum de vins de Catalunya, que segons estadístiques és molt menys del que desitjaríem. I això perquè? La veritat es que quan un fenomen té tantes explicacions és perquè en realitat no sabem vertaderament què passa.


L’acte va tenir un èxit i participació dignes d’enveja, més de 35 persones van poder gaudir de la presentació i acabar amb el tast comentat de l’Agaliu, un vi blanc de la Cooperativa l’Olivera (DO Costers del Segre) i l’U d’Urpina de la Fundació Ampans (DO Pla de Bages).

Hem de conèixer els nostres vins i no només limitar-nos a tastar-los. Conèixer, vols dir saber qui l’ha fet, on l’han fet... etc.

No podem estimar allò que no coneixem.

Fotos: Clara Antúnez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada