1 de juliol de 2014

Activitats del mes de juliol

Presentació del llibre "100 vins catalans que has de conèixer"

Súria: el proper dijous dia 3 de juliol a les 20h seré al bar Copi de Súria presentant el llibre "100 vins catalans que has de conèixer". Hi haurà la possibilitat d'adquirir-ne un exemplar.


Gironella: dijous dia 10 de juliol a les 20h presentaré el llibre a la botiga Gotim de Gironella. Trobareu més informació a la pàgina de Facebook de Gotim.


Sant Antoni de Calonge: la presentació del llibre i el tast tindran lloc el dia 18 de juliol a les 19.30h a la taverna Cal Barber, al Passeig Marítim 58. Més informació al telèfon 972 65 14 46.


Tast per a professionals del món de la vinya i el vi al celler Ardepedra (Navàs)

La setmana passada explicava en un post el projecte dut a terme a Vins Ardepedra, un projecte vitivinícola que vol recuperar varietats tradicionals del territori català així om també la localització, situació i restauració del patrimoni. Dilluns 14 de juliol farem un tast per a professionals explicant el projecte del celler Ardepedrta i degustant els seus vins únics i amb identitat de territori.

Més informació i reserves: clara.antunezferrer@gmail.com 

Dinar-tertúlia a Can Ladis (Sant Fruitós de Bages)

Dimecres 16 de juliol a les 13.30h participaré a un dinar tertúlia per comentar el llibre 100 vins catalans i degustar algun dels seus vins. 

Més informació i reserves: podeu trucar al telèfon 938 76 00 19, visitar la web de Can Ladis o el seu Facebook.

Curs de cuina saludable (Girona)

Joves! A cuinar! Atreveix-te amb la cuina!
Ingredients comuns, plats exquisits i molta diversió. Ensenyaré a elaborar menús fácils per sorprendre a tots els amics i ves a saber si trobaràs la teva professió!

Horari: dies 21, 22 i 23 de juliol de 10 a 13h
Espai: Centre cívic Can Ninetes. C/ Santa Eugènia 146, Girona.
Preu: gratuït
Requisits: per participar-hi cal tenir més de 16 anys.

Més informació i reserves: Can Ninetes, Tel. 972 24 51 11.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada