10 de juny de 2014

100 vins catalans que has de conèxier


Els grans vins catalans reconeguts internacionalment

La selecció dels vins l’hem fet amb el criteri dels vins més premiats i ben valorats internacionalment, per diversos crítics influents i concursos prestigiosos.

A diferència d'altres llibres de vins, aquests no porten l'anyada ni en fem una descripció organolèptica exhaustiva, sinó que fem esment dels guardons i mencions obtinguts en els darrers anys, i per tant, en diverses collites, i s'expliquen les històries que hi ha al darrere de cada ampolla.

Durant la lectura descobrireu perquè a Catalunya encara només consumim un 30% de vins de casa nostra, tot i que en realitat, quan un fenòmen té desenes d'explicacions, vol dir que, no sabem el que passa. La majoria de catalans no coneixem els nostres vins. I no es pot estimar allò que no es coneix.

Un llibre amb poc més de dues-centes pàgines, inclou un pròleg del sociòleg Salvador Cardús que analitza el vi com a fet cultural.

Cadascun dels vins s’acompanya amb fotos que pretenen reflectir alguns dels paisatges increïbles on neixen, i amb històries i anècdotes dels enòlegs o dels propietaris dels cellers.

PVP: 19€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada